top of page

tis 26 sep.

|

FB

Sektionsmöte LP1

GSektionens möte LP1

Tid och plats

26 sep. 2023 17:31

FB, 412 58 Göteborg, Sverige

Om evenemanget

Tid och plats:  17:31, FB

Mat: Serveras och enkla snacks säljes

Ärade sektionsmedlemmar.

Nu har äntligen läsåret dragit igång och med det GSektionens andra verksamhetsår. Jag har därför nöjet att bjuda in er till årets första sektionsmöte som kommer ske 26/9 i salen FB. Hoppas att vi ses där så ska vi ha en trevlig kväll av gemenskap och demokrati tillsammans.

Under mötet kommer vi bland annat bestämma om det kommande årets verksamhet genom att sätta en budget och verksamhetsplan. Det finns även möjlighet att söka till diverse viktiga organ på sektionen. Information om detta hittar man lättast på våra sociala medier inom kort. Ska också slå ett slag för att man kan bli kollega med mig och leda årets sektionsmöten som vice talman eller sektionsmötessekreterare.

Förutom att delta i diskussionerna under kvällen har ni också möjlighet till att skicka in egna motioner om saker ni vill ha eller ändra på sektionen. Man kan få hjälp att skriva en motion på tisdag lunch den 19/9 (antagligen i kemientrén) så ta en sväng förbi där :) Motioner ska senast skickas in 19/9 antingen till styrets brevlåda i Reaktorn (kontakta någon av oss för att hitta dit) eller mailas till motion@globalasystem.se

Hoppas att få se så många av er där som möjligt! Om ni har några funderingar så är det bara att höra av sig till mig, styrelsen eller annat berört organ. Deras kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan. Kallelsen och motionsmall finner ni bifogad.

Kallelse: https://drive.google.com/file/d/1V_zcTjOmMm2RASo1ZbBKu3YeRto1sjIH/view?usp=drivesdk

Motionsmall: https://drive.google.com/file/d/1wl7MNLptSjHA2Umsr1wv_hs7LifNeANP/view?usp=sharing

Globalt systematiska hälsningar,

Talmanspresidiet samt GStyret

Dela detta evenemang

bottom of page