top of page

GS Mottagning

Ett STORT grattis till dig som är Nollan (nyantagen) på Globala system! Nu väntar fyra späckade veckor med roliga aktiviteter och nya vänner. Du kommer få hem Nollmodulen (en katalog) i brevlådan med en massa nyttig info. Mottagningen börjar 15/8 2023 på Götaplatsen. Ses där! // GØS

GØS-jouren: 073 253 68 09
Facebook: GØS
Instagram: g0s_chalmers

Nollan kan kontakta GØS om vad som helst, när som helst! Missat sista bussen? Hittar inte till sin sal? Undrar över något? Behöver hjälp?  Ring eller smsa GØS-jouren!

Mottagningsschema

Lör 19/8

VILODAG

Sön 20/8

Klicka på varje event för info om tid, plats och ev. biljettsläpp.

De två första veckorna är det intromatematik varje vardag (förutom första dagen) kl 08:00 - 11:45 den 16e och 09.00 - 11.45 resterande dagar. Nollanlunch serveras. 

Ditt GØS

Hallå Nollan! Det är vi i GØS (uttalas "gos") som arrangerar mottagningen för dig som börjar på GS!

FAQ

Hur fungerar biljettsläppen / anmälan?

Biljetter till samtliga mottagningsarr släpps genom ett google-formulär som går att hitta på tillhörande arrsida här på hemsidan. Biljettsläpp sker kl 12.01. 

Om biljetterna till ett arr tar slut inom 5 minuter kommer biljetterna slumpas mellan alla som anmäler sig inom 5 minuter. 

Hur fungerarar biljettförsäljningen?

Biljettförsäljningen sker samma lunch som biljettsläppet, oftast någonstans på Kemigården. Biljettförsäljning sker kl 12.11

 

Ni betalar med kort. Om ni inte kan betala kan en kompis betala åt er. Eller så kan ni kontakta GØS så löser vi betalning vid senare tillfälle.  

Kan man ge sin biljett till en kompis om man själv inte kan gå?

Tyvärr inte. Till arrangemang med anmälan upprättas en reservlista, som arrangören sedan går efter om det är någon som inte kan. Meddela alltid arrangör ifall du fått förhinder så att en annan Nollan kan gå! T.ex. genom att svara på bekräftelsen på mejl/SMS eller skriva till arrangören

Biljettpriset betalas självklart tillbaka. 

DSC07333.JPG

GØS

GØSmärke_gröngul-1.png

GØS-jouren: 073 253 68 09

Nollan kan kontakta GØS om vad som helst, vi älskar att prata med och hjälpa er! GØS-jouren är bemannad dygnet runt hela mottagningen (15/8 - 8/9). Undrar Nollan vad det är till lunch? Behöver Nollan hjälp hem? Ring eller sms:a oss

 

 Vill Nollan ha kontakt på annat sätt? Kontakta "GØS" på Facebook eller mejla till g0s@globalasystem.se

  • Instagram
  • Facebook

SAMO

samo@globalasystem.se

SAMO sitter i GStyret för att arbeta med studenters psykiska och fysiska studiemiljö. SAMO har tystnadsplikt och kan guida dig vidare till det stöd du behöver. Känns något fel? Vill du ha hjälp men vet inte vem du ska fråga? Är grupprummen för kalla? Kontakta SAMO! 

MK

Trygghetsjouren: 031-772 39 27 

Mottagningskommitten MK arrar centrala arrangemang såsom Tivolit, Kappseglingen och Finalkampen. Under mottagningen har MK en jour dit du som ny student kan ringa dygnet runt om du behöver hjälp med att hitta rätt väg, vill ha hjälp med att ringa en taxi, vill ha någon att prata med när du går hem, eller känner dig otrygg. 

MK.png
Nyttiga länkar

Schema samt bokning av grupprum. 

Kom ihåg att söka CSN!

Anmäl dig till alla dina kurser och tentor.

Information kring programmet. 

Stöd för dig med funktionsvariation

App för att hitta på campus

App för kollektivtrafik i Västra Götaland

Nedan finns några bra bostadsbolag. Det är hårt tryck på bostäder i Göteborg! Vi tipsar om Blocket Bostäder och att ta hjälp av vänner och familj första tiden. 

Studiemodulen: ALL info inför studiestart!

bottom of page